СУ Л. Каравелов

“От дете за дете”

  • Акцията от “От дете за дете” събра 2 500 лв за нуждаещ се от скъпо лечение първокласник

Под мотото “От дете за дете” в СОУ”Любен Каравелов”-Несебър се проведе коледен благотвотителен базар. Той беше организиран от активисти на младежката структура на БЧК с ръководител Паунка Русева , активното съдейстие на децата от ателие „Да живеем здравословно и пазим природата” с ръководител Соня Дамянова и с подкрепата на училищното ръководство, родители и ученици.

Щандовете на базара изобилстваха от напитки, домашно приготвени тестени изделия (баници, баклави, мъфини, кексове, кремове, курабии и др..), коледни картички и играчки, изработени чрез квилинг технология, детски играчки и др. През целия ден базарът беше изключително оживен.Стотици деца, родители,баби, дядовци, общински служители и общински съветници подкрепиха благородната кауза.

Събраните средства в размер на 2 500 лв. са преведени по банкова сметка за лечението на Кристиян Кръстев – ученик в I б клас на СОУ „Любен Каравелов”. Неговите съученици,техните родители и класната му Мария Янева бяха сред най-активните участници и дарители в проведения благотворителен базар.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G