СУ "Л. Каравелов" гр. НесебърСУ Л. Каравелов

Нестандартна награда за лауреатите

  • Нестандартна награда за лауреатите от конкурсите, посветени на 135-тата годишнина...

Нестандартна награда за лауреатите от конкурсите, посветени на 135-тата годишнина от основаването на българско училище в Несебър

Ръководството на СУ”Любен Каравелов” – Несебър награди всичkи лауреати от конкурсите, посветени на 135-тата годишнина от основаването на българско училище в града с екскурзия до о. Света Анастасия.

В последния учебен ден многолюдната група се отправи с катамарана „Анастасия” към третия по големина български черноморски остров. С приближаването към острова учениците се любуваха на причудливите скални образувания с интересните наименования „Вкаменен кораб”, „Портата на слънцето”, „Дракон” и „Гъба”.

На самия остров несебърската група посети манастирската църква „Успение Богородично”, строена през периода 15 – 16 в. В музея учениците изслушаха лекция за историята на острова през различните епохи от неговото съществуване. Посетиха и лекарната, любуваха се на своеобразната флора и фауна. Направиха си много снимки, на които запечатаха приключението – o. Света Анастасия.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G