СУ Л. Каравелов

Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър

  • Зрелостниците от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха...

Зрелостниците от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха Трима са с отличен успех, от Руска федерация също се дипломираха

На стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СУ”Любен Каравелов” – Несебър 33-ма зрелостници от Випуск 2017 получиха своите дипломи за завършено средно образование.

В своето обръщение към присъстващите г-жа Тодорка Желязкова – директор на училището изрази задоволство от факта, допуснатите до държавните зрелостни изпити са се дипломирали успешно с добри, много добри и отлични резултати. Тя пожела на добър път и успешна реализация в живота и припомни високите постижения на дванадесетокласниците на държавните зрелостни изпити, плод на упорития съвместен труд на ученици и учители. На матурата по английски език Мартин Иванов от XIIа кл. е с оценка отличен 6, отличен 5.88 е и успехът от дипломата му. С отличен успех - 5.60 приключи средното си образование Ивелина Янчева от XIIа кл., както и Джансел Абтула от XIIб кл. с успех 5.54. Успешно се дипломираха и гражданите на Руската федерация Алексей Румянцев и Матвей Чубаков.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ”Любен Каравелов”. Той пожела на всички да продължат достойно по своя път, да следват своите планове и мечти и им препоръча да не спират да се учат и да се образоват.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2017 на СУ”Любен Каравелов” - Несебър предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G