СУ Л. Каравелов

Tрадиционния коледен базар

  • Приключи традиционния коледен базар в несебърското училище

Приключи традиционния коледен базар в несебърското училище Стотици ученици, учители,служители, родители и граждани се обединиха около благородната кауза да помогнат на деца в нужда

За поредна година учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите учители и родители организираха благотворителен коледен базар.

Ученици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни играчки, сувенири, напитки и всевъзможни кулинарни произведения, същинско постижение на кулинарното изкуство. По традиция зад отрупаните с експонати щандове застанаха момичетата и момчетата - активисти на Българския Младежкия Червен кръст в училището с ръководител Паунка Русева. Редом с тях тази година застанаха учениците от Клуб 33 „Здравословно хранене’ по проекта „Твоят час” с ръководител Ирина Велкова, както и шестокласниците от Клуб „Природа” с ръководител Соня Дамянова. Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители. Много настроение по време на базара внесоха четвъртокласниците от създадената по проекта „Твоят час” вокална група „Морски перли” с ръководител Таня Илинова. Те изпълниха коледни празнични песни.

Събраните средства в размер на 3288.63 лв.ще бъдат предоставени за подпомагане на три деца от несебърското училище, нуждаещи се от социална подкрепа. С организирането на базара учещи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G