СУ Л. Каравелов

Oтлично представяне

  • Ученици от СУ”Любен Каравелов” – Несебър с отлично представяне на XX състезание по математика

Ученици от СУ”Любен Каравелов” – Несебър с отлично представяне на XX състезание по математика и информационни технологии „Свети Николай Чудотворец”

Приключи XX състезание по математика и информационни технологии „Свети Николай Чудотворец“ , организирано от Съюзът на математиците в България и посветено на 6 декември – Никулден, празник на град Бургас.

Отборът на VI клас в състав Полина Стойчева,, Виктория Байчева, Никол Петрова и Желязко Трепечов зае трето място в крайното класиране в своята възрастова група със 157 т. след отборите ма ПМГ”Акад. Н.Обрешков” – Бургас и ОУ”П.Р. Славейков” – Бургас. Преподавател по математика на бронзовите медалисти е Румяна Бабева. Учениците получиха грамоти за отлично представяне и купа.

Отборът на VII клас в състав Атанас Кръстев, Христо Банков, Алекса Георгиева и Димитрина Цветкова също зае трето място в генералното класиране при седмокласниците. Несебърските ученици се класираха плътно след представителите на математическите гимназии в Бургас и Варна и бяха удостоени с грамоти за отлично представяне и купа.. В ндивидуалната надпревара Атанас Кръстев и Христо Банков спечелиха сребърни медали и грамоти. Преподавател по математика на 7-класниците е Николина Ганчева.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G