СУ Л. Каравелов

Първо училищно състезание

  • Първо училищно състезание по футбол за IV клас в СУ”Любен Каравелов” – Несебър

Приключи първото училищно състезание по футбол за IV клас в СУ „Любен Каравелов” – Несебър. В него взеха участие отборите на IV а,б клас с преподавател по физическо възпитание и спорт Илиян Дуков и IV г,д клас с преподавател Милчо Янчев.

Всички двубои преминаха изключително оспорвано и в спортсменски дух за радост на многобройните фенове. Малките футболисти показаха завидни умения при боравенето с топката. Те сътвориха истинско футболно шоу с ефектно разиграване и много голове, показаха висок състезателен дух и воля за победа.

На финала се срещнаха отборите на IV д и IV б клас. В редовното време те не можаха да излъчат победител. При резултат 3: 3 се стигна до изпълнение на дузпи, където по-точни се оказаха футболистите от IV д клас. Втори се класира отборът на IV б, трети – на IV г, четвърти – на IV a клас.

Участниците в турнира бяха поздравени от директора на СУ”Любен Каравелов” – Несебър Тодорка Станелова. Тя връчи грамоти за активно участие и достойното представяне на младите футболни таланти и им пожела бъдещи успехи.

PHOTOS:
GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G