СУ Л. Каравелов

„Стъпала на знанието”

  • „Стъпала на знанието” 33 ученика от СУ”Любен Каравелов” – Несебър

„Стъпала на знанието”

33 ученика от СУ”Любен Каравелов” – Несебър с максимален резултат в Първи предварителен кръг

70 ученика между V и XII клас на СУ”Любен Каравелов” – Несебър се включиха в първия предварителен кръг на състезанието „Стъпала на знанието . Български език и литература”, което се организира по Програма „Стъпала на знанието” на Сдружение „10 книги”. Състезанието се провежда в два предварителни кръга и финал.

Максимален брой точки, който дава право на участие във втория предварителен кръг са постигнали 33 ученика. Девет от тях са от V клас, по 8 от VII и XII клас, 5 от IX клас и по един от VI, X и XI клас. За отличното си представяне учениците получиха грамоти. В първия предварителен кръг в продължение на 90 минути учениците работиха върху тестове с разнообразни задачи с избираем и открит отговор, структурирани върху учебното съдържание от предходната учебна година.

Вторият предварителен кръг през пролетта ще включва писане на текст, ограничен в две страници голям форма Право на участие във финалния кръг на състезанието ще имат тези участници, които са показали максимален резултат от двата предварителни кръга.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G