СУ Л. Каравелов

Приключи традиционния Коледен базар

  • Приключи традиционния Коледен базар в несебърското училище

Приключи традиционния Коледен базар в несебърското училище

Стотици ученици, учители,служители, родители и граждани се включиха в благотворителната инициатива

За поредна година учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите учители и родители организираха благотворителен коледен базар.

Ученици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни играчки, сувенири, напитки и всевъзможни кулинарни произведения, същинско постижение на кулинарното изкуство.

По традиция зад отрупаните с експонати щандове застанаха момичетата и момчетата - активисти на Българския Младежкия Червен кръст в училището с ръководител Паунка Русева, както и техни приятели. Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители.

По решение на ученическите съвети под ръководството на педагогическите съветници Станкова и Бакалова, част от събраните средства в размер на 3233.90 лв. ще бъдат предоставени по банков път за подпомагане на ученик от несебърското училище, а друга част – за изграждане на рампа за инвалиди с цел да се улесни достъпа на деца с увреждания до класните стаи. С организирането на базара учещи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.

PHOTOS:
GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G