СУ Л. Каравелов

Oбявиха конкурсите по случай патронния празник

  • Oбявиха конкурсите по случай патронния празник на несебърското училище

В конкурса за рисунка „Освобождение“, творбите трябва да са посветени на темата за Освобождението и да представят събития, подвизи, портрети и паметници на герои, свързани с националноосвободителните борби на българския народ и Руско-турската освободителна война от 1877-1878 година. В творческия конкурс могат да участват ученици от I до XII клас, а крайният срок за предаване на рисунките е 23.02.2019 г.

Със същия срок са и конкурсите за снимка на тема „Моето училище“ и този за мартеничка „Честита Баба Марта“.

18.02.2019 г. е крайния срок за предаване на материалите за литературния конкурс на свободна тема в предпочитан от автора жанр – приказка, разказ, есе, стихотворение; на конкурса по английски език за изработване на настолна игра и на конкурса за рисунка на свободна тема с техника на изпълнение по желание на автора. В рамките на същия срок учениците от VIII – XII клас трябва да представят написаните от тях на английски език разказ, есе или стихотворение.

Отличените творби ще бъдат обявени в навечерието на патронния празник на СУ “Любен Каравелов“ – Несебър – 3 март. Те ще бъдат експонирани във фоайетата на училището, а авторите им – наградени.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G