СУ Л. Каравелов

Лауреати на конкурс по английски език

  • Лауреати на конкурс по английски език в несебърското училище

Във връзка с патронния празник на СУ „Любен Каравелов” - Несебър учениците от 5 и 6 клас участваха в проект по английски език на тема: „Изработване на настолна игра”. Бяха представени общо 16 проекта.

Учениците имаха възможност да работят сами или в екип. Повечето от тях избраха да се състезават екипно, като отборите се състояха от 2-ма, 3-ма или 4-ма човека. Всеки отбор имаше свобода да развие собствена идея за игра, да изработи игралното поле, карти с въпроси, пионки и зарчета за игра. Задължително условие беше в проекта да присъстват и правила на играта. Всички екипи работиха много ентусиазирано под ръководството на своите учители по английски език – Здравияна Йорданова и Весела Каймаканска.

На първо място бе класиран проектът на Веселина Антонова Ганчева

и Емануела Емилова Александрова от 6 г клас, втори са Ралица Кондакчиева от 5 г клас, заедно с Лъчезара Златомирова Раднева и Галина Станимирова Николова от 5 6 клас, а трети е екип в състав: Алекс Господинов, Димитър Хинев, Минко Николов и Пламен Цветков от 5 г клас.

Специална награда за „ Най-атрактивен проект” бе присъдена за проекта на: Катрин Йорданова Никифорова, Моника Петрова Петрова и Габриела Николаева Георгиева от 6 б клас.

Специална награда за „ Най-интересна идея” бе присъдена и за проекта на Жана Деница Йорданова и Ема Красимирова Белорешка от 6 д клас.

PHOTOS:
GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G