СУ Л. Каравелов

Зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов”

  • Зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха

Зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха Мартин Станчев от Несебър придобива спортна стипендия в Чикаго, САЩ

На стилна церемония, състояла се в заседателната зала на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър 32 зрелостници от Випуск 2019 с класни ръководители Камелия Симеонова и Ирена Божилова получиха дипломи за завършено средно образование. Освен тях успешно се дипломираха един ученик от самостоятелна форма на обучение и двама ученика с индивидуална форма на обучение.

В своето обръщение към присъстващите г-жа Ирина Велкова – зам. директор на училището изрази задоволство от постиженията на зрелостниците ‚ пожела им на добър път и успешна реализация в живота.

С отличен успех приключиха средното си образование Габриела Колева 5.85 , Семра Хасан - 5.68 и Антон Стоянов – 5.53.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ ”Любен Каравелов”. Той заяви, че с дипломата за зрелост нищо не свършва, а тепърва започва да се надгражда. Пожела на всички щастие и късмет, както и да отстояват мечтите си, за да се реализират като достойни граждани на Несебър и България.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2019 на СУ ”Любен Каравелов” - Несебър предпочитат да образованието си в български висши учебни заведения. Мартин Станчев, изявен състезател по тенис след спечелването на спортна стипендия ще продължи обучението си в областта на ИТ и софтуерно инженерство в Чикаго, САЩ.

Мара МОМЧИЛОВА

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G