СУ Л. Каравелов

Зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха

  • На стилна церемония, състояла се в училищния двор пред паметника на патрона на училището Любен Каравелов...

Зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” – Несебър се дипломираха

На стилна церемония, състояла се в училищния двор пред паметника на патрона на училището Любен Каравелов 48 зрелостници от Випуск 2020 с класни ръководители Ваня Митева и Божана Тошева получиха дипломи за завършено средно образование. Събитието започна с ритуал по предаване и приемане на училищното знаме.

В своето обръщение към присъстващите директорът на училището Тодорка Станелова изрази задоволство от постиженията на випускниците, показали отлични резултати на зрелостните изпити, чиято подготовка премина в условията на дистанционно обучение. Пожела им на добър път и успешна реализация в живота.

С отличен успех приключиха средното си образование 7 ученика, като най-високата диплома е на Георги Карагьозов - отличен 5.80.

Дипломите на зрелостниците връчи кметът на Община Несебър Николай Димитров – бивш възпитаник на СУ ”Любен Каравелов”. Той заяви, че с дипломата за зрелост нищо не свършва, а тепърва започва да се надгражда. Пожела на всички щастие и късмет, както и да отстояват мечтите си, за да се реализират като достойни граждани на Несебър и България.

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” - Несебър предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.

PHOTOS:


GO BACK
Полезни връзки: ☆ Министерство на образованието и науката
☆ Регионален инспекторат по образованието – Бургас
☆ Български червен кръст ☆ Държавна агенция за закрила на детето
☆ Асоциация “Родители”
☆ Държавна агенция за младежта и спорта
   HOME  |  © SOU "Luben Karavelov gr. Nessebar" - All Rights Reserved  |  Design by G