Ученичка от СУ „Любен Каравелов“, гр. Несебър със Специална награда на БНР Бургас

Ученичката от 7г клас в СУ „Любен Каравелов“, гр. Несебър – Елена Емилова Георгиева е спечелила Специална награда на БНР Бургас за стихотворение във Втори национален литературен конкурс с международно участие „Любовта е извор” в памет на писателя Стоен Русев (Дядо Благо) организиран от Народно читалище „Фар 1946“ град Бургас, Народно читалище „Георги Попаянов 1914“ град Малко Търново и Медиен партньор БНР Бургас, по идея на благодетеля Димитър Кукузелов.

Елена е отличена и в множество други конкурси:

Отличие за стихотворение в Първи международен младежки конкурс „Приказка за София“ организиран от Творческа къща „Щъркелите” и сп. „Щъркел“.

II награда за стихотворение в Ученически литературен конкурс „Светът е пълен със вълшебни камъни, но вие не ги знаете къде са…” организиран от Профилирана хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” гр. Сливен и посветен на 88-та годишнина от рождението на поета.

III място за стихотворение в Трети международен конкурс „Моята мечта за Коледа“ организиран от Народно читалище „Добри Войников – 1856“ гр. Шумен и ЛК „Български език и творчество“.

III място за стихотворение в Национален конкурс „Моите детски мечти” – 2023 организиран от Министерство на образованието и науката и Национален дворец на децата.

Поощрителна награда за стихотворение в Общински конкурс „Усещане за любов“ организиран от Община Димитровград и ОП „Детски и младежки център“.

Споделяне