Областен кръг на Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“

Сред успешно представяне в общинския кръг на Националната викторина и спечеленото първо място, отборът по БДП при СУ „Любен Каравелов“ – Несебър, бе класиран за Областния кръг, който се проведе на 28.04.2023 година.

 Домакин на областния кръг от викторината по пътна безопасност „Да запазим децата на пътя“ бе ОДК – Средец, който събра победителите от общинските кръгове в Бургас, Поморие, Сунгурларе, Несебър и Средец. 

Въпреки промените в регламента и сериозната конкуренция, отборът на училището се представи изключително успешно и зае почетното второ място, само с две точки след победителите от гр.Сунгурларе.

            Отборът ни бе в състав: Лора Черкезова – 7б клас, Дария Дончева – 8б клас,  Даниъл Щерев – 6в клас, Йордан Бойнов – 5б клас. Ръководител на отбора бе г-н Милчо Янчев. Добрата си подготовка участниците дължат както на ръководителя, така и на своевременната помощ от страна на медицинските сестри Катя Чавдарова и Лилия Тулева.  

            Участниците бяха наградени с купа, медали, грамоти и предметни награди. Събитието бе осъществено с подкрепата на Община Средец, БЧК, РУ на КАТ.

Споделяне