Благотворителен спортен турнир в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър

На финала на учебната 2020/2021 година в несебърското училище се проведе благотворителен спортен турнир, организиран от преподавателите по физическа култура и спорт, БМЧК с ръководител Паунка Русева и преподавателят по философия Екатерина Пеева. Всички присъстващи на събитието се обединиха в подкрепа на Елена Ангелова, която се нуждае от средства за присаждане на стволови клетки в чужбина.

            Благотворителният спортен турнир бе предшестван от впечатляващо шоу,  което включваше изпълнения на  гайдари и танцьори от Обединената общинска школа по изкуствата, демонстрации на Ката от възпитаници на клуб Шинкиокушин – Несебър, малки танцьори от Клуб по спортни танци с ръководител Никола Абрашев представиха ча-ча  и  джайв.

            В спортната надпревара участваха представители на официален футболен клуб „Несебър“, футболен клуб „Атлетик“, Волейболен и баскетболен  клуб – Несебър и бегачите от 5 км РЪН. Те премериха сили в турнири по волейбол, баскетбол, футбол, лека атлетика и подвижни игри   ( скачане с чувал, дърпане на въже, носене на конче).

            След приключване на благотворителната проява всички присъстващи се включиха в танц на надеждата  на световния музикален хит Jerusalema.

Събраната сума в размер на 2104,00 лв. бе предоставена за предстоящото лечение на Елена Ангелова.

Споделяне